(?)

0 reacties19:14, 28 aug 2011

Harry Potter-acteurs nemen afscheid van personages

De Harry Potter-acteurs. © ap

Daniel Radcliffe zal het missen om een actieheld te zijn, Emma Watson om als rolmodel te fungeren en Robbie Coltrane moet vaarwel tegen de rol van 'good guy' zeggen.

Op de vooravond van de première van hun laatste Potter-film voelen de acteurs zich alsof ze hun laatste schooldag beleven. Watson zegt bij een persconferentie dat ze nog steeds moet verwerken dat ze nooit meer in een film over Harry Potter zal spelen.

Ook volgens Radcliffe zal 'het nog wel even duren' voor hij heeft geleerd met het afscheid om te gaan. 'Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2' beleeft morgen z'n première in London en is vanaf volgende week wereldwijd te zien.


0 reacties19:12, 28 aug 2011

wereldpremière laatste Harry Potter-film

Rupert Grint (links), Emma Watson (midden), Daniel Radcliffe (rechts) bij aankomst van de première van 'Harry Potter And The Deathly Hallows: Part 2'. © epa

Voor actrice Emma Watson en schrijfster J.K. Rowling werd het allemaal even te veel op de wereldpremière van de laatste Harry Potter-film in Londen. Zij konden hun tranen niet bedwingen op Trafalgar Square.

Omdat het om het definitieve uitwuiven van het Harry Potter-universum ging, werd er wat afgespeecht, onder meer door de schrijfster-bedenkster van de Potters, Jo Rowling, en ook door de hoofdacteurs Daniel Radcliffe, Rupert Grint en Emma Watson. Toen Watson auteur Rowling wilde bedanken, brak ze én brak ook de schrijfster. Een pakkend moment op de rode loper van de wereldpremière van Harry Potter and the Deathly Hallows Part II.

55 uur wachten

Honderden fans waren de afgelopen dagen naar Londen afgezakt om een topplaatsje te bemachtigen op Trafalgar Square. Sommigen kampeerden al 55 uur op voorhand - meestal in de regen - om toch maar de sterren van zo dichtbij mogelijk te kunnen zien op de rode loper.

Watson was negen toen ze voor het eerst in de huid van Hermione Granger trad en nu is ze 21. De drie kindacteurs zijn samen volwassen geworden en hebben hun hele adolescentie doorgebracht met Harry Potter aan hun zijde.

'Harry kussen werd saai'

Over het kussen van zowel Daniel Radcliff (Harry Potter) als Rupert Grint (Ron Weasley) zei Emma Watson tegen News Limited dat ze beide ervaringen 'even gênant' waren. 'Harry kussen gebeurde in Rons verbeelding, als een van de ergste dingen die hij zich ooit zou kunnen inbeelden. Dat moest dus passioneel zijn. Ik was halfnaakt en bedekt met verf, dat was tamelijk vervelend', aldus Watson.

En over Hermiones romance met Ron Weasley bekende Watson nog: 'Het was natuurlijk om ons persoonlijk verleden opzij te zetten, gezien we samen opgroeiden. Ze zullen het wel niet erg vinden als ik zeg dat, nou ja, als je elkaar vier of vijf keer moet kussen, het nogal saai wordt.'

Tot nog toe brachten de Potter-films al zo'n 2 miljard dollar op, en met de achtste en laatste van de serie komt daar naar schatting nog eens 300 miljoen bij.


0 reacties19:10, 28 aug 2011

Harry Potter-acteur wil een tattoo

© ap

Nu de Harry Potter-reeks is afgelopen, is Daniel Radcliffe vrijer om te doen wat hij wil, omdat hij geen verantwoording meer hoeft af te leggen. De 21-jarige acteur wil nu een tattoo laten zetten. Dat was al langer een wens, maar kon niet, door zijn contract bij Warner Brothers.

Nu kan de acteur dus volop zijn gang gaan, iets waar hij na acht films erg naar uitkeek. 'Ik wil zeker een paar tatoeages, iets wat ik helemaal niet mocht tijdens Harry Potter', schijnt Daniel gezegd te hebben.

Wat hij tijdens het Harry Potter-tijdperk dan wél mocht van de producers? Uit de kleren gaan voor een toneelvoorstelling bijvoorbeeld. Een voorstelling die hem heel wat klamme handjes bezorgde: 'Ik was elke avond opnieuw doodsbang en enorm zenuwachtig, zoveel is zeker. Ik word gek van acteurs die zeggen dat naaktrollen bevrijdend werken. Dat is bullshit, wat een leugenaars! Het is helemaal niet bevrijdend, maar juist angstaanjagend.


0 reacties19:06, 28 aug 2011

De grote liefde van 'Harry Potter' Radcliffe

Daniel Radcliffe is afgelopen week in New York gespot met een aantrekkelijke brunette. Het gaat om de 22-jarige Britse Rosanne Coker, een dochter van een schilder.

De twee hebben elkaar voor het eerst ontmoet op de set van 'Harry Potter en de Halfbloed Prins' in 2007. Rosanne was er productie-assistente. Ze werkten in totaal gedurende vier films samen en zouden al twee jaar samen zijn. Coker woont deels bij haar familie in het Britse Surrey en deels op het luxueuze appartement van Radcliffe in New York.

Schoonvader
De vader van Coker runt een eigen schildersbedrijf. Hij is blij met de relatie van zijn dochter, maar hij ontkent dat de twee verloofd zijn. 'Ik wil niet te veel vertellen, want ze willen het nog even stil houden. Ik heb Daniel al ontmoet en hij is een fantastische jongen. Ze leiden geen normaal leven, ze beleven samen wel veel plezier, wat kun je nog meer vragen? Ze woont nog in Londen en hij is veel in New York. Ik ben met de twee uit eten geweest, Daniel is een gewone jongen en hij voelt zich heel ongemakkelijk bij al die aandacht.'

Voorgaande vriendinnetjes

In het magazine GQ vertelde de jonge acteur dat hij stopte met drinken toen hij een relatie begon: 'Ik ben al acht maanden samen met een meisje. Ik zou graag een persoon zijn die naar een feestje kan gaan, een paar glazen drinken en zich amuseert, maar dat werkt niet voor mij.' In mei gonsde het nog van de geruchten dat zijn vriendin de 20-jarige Olive Uniacke was, een goede vriendin van Daniel en de stiefdochter van de producer van Harry Potter David Heyman. Dit is pas het tweede vriendinnetje waar Radcliffe mee naar buiten komt. De acteur zou een van de meest begeerde vrijgezellen in Groot-Brittannië zijn, zijn fortuin wordt geschat op 55 miljoen euro.

Bekijk de foto's van het gelukkige koppeltje hier.


0 reacties12:04, 8 aug 2011

Emma Watson is verliefd.

De twee spelen samen in de film The Perks of Being a Wallflower, maar volgens People Magazine zijn Emma (21) en Johnny (24) meer van elkaar dan alleen collega's.

Emma en Johnny zijn zoenend gespot voor de deur van een restaurant in Santa Monica. Na de kus stapten ze samen naar binnen voor een romantisch etentje.

Er werd al eerder gespeculeerd over een liefdesrelatie tussen het stel, maar dat werd altijd door de actrice ontkend.

Emma Watson

 

 


2 reacties15:09, 7 aug 2011

Emma Watson een kort koppie!

Emma Watson heeft een paar weken haar haar laten knippen en het is lekker kort geworden!

Emma Watson wil dol graag moeder worden.

Emma Watson schreef in het magazine Company:

'Ik hecht veel waarde aan familie en ik hoop dat ik in de toekomst zelf een gezin kan stichten. Ik kan niet wachten om moeder te worden en om mijn eigen familie te hebben.'

De Britse ster voelt zich naar eigen zeggen aangetrokken tot zelfverzekerde types, maar is op haar hoede voor mannen die alleen maar met haar willen date omdat ze beroemd is.